Faktagranskare för broschyr om celiaki

Svenska Celiakiförbundets broschyr “Celiaki – att inte tåla gluten” har precis kommit ut i en uppdaterad version. Den innehåller det mesta som man behöver veta om celiaki och är skriven på ett lättbegripligt sätt, enkelt att ta till sig. I broschyren finns också berättelser från personer som har celiaki och en del recept och tips och ordförklaringar.

Jag är glad att ha fått bidra till broschyren genom att vara bollplank och faktagranskare. Några textförslag har jag också gett, och receptet på “Enkla fiberbrödet” ur min bok Glutenfritt – gott och enkelt finns med i broschyren. Som faktagranskare är jag i mycket gott sällskap.– som synes 🙂

Om “Celiaki – att inte tåla gluten”

Här kan man beställa broschyren.

Celiaki - att inte tåla gluten - Utsida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.