Knäckebrödstårta

Här är receptet på min mors Knäckebrödstårta – den tårta som jag är uppvuxen med. Vid varje födelsedag har jag ätit den, och mina barn vill fortfarande ha den på sina födelsedagar. Receptet finns också i min bok Glutenfritt – gott och enkelt. Namnet betyder inte att tårtan innehåller knäckebröd utan kommer av att tårtan delvis är härligt knaprig. I princip är den en smakrik havrekaka med färska bär och grädde på. Tårtan är fantastiskt god och med frisk smak – och mycket enkel att göra! Och nyttigare tårta är nog svår att hitta.

Följ mig på Facebook.
Följ mig på Twitter.

Knäckebrödstårta. Foto: Hans Björck

Knäckebrödstårta. Foto: Hans Björck

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.