Men TACK! ❤ Jag är nominerad till Guldaxet …! 🙃 Och jag är i sällskap med fyra extremt starka kandidater. 🌷

Priset delas ut på Mat för livet-mässan

“till den person, företag, organisation eller verksamhet som gör livet lättare och bättre för människor som inte kan äta gluten”

Det förpliktigar. Verkligen. Och jag känner både tacksamhet över att det jag gör uppmärksammas och blygsel över att det jag gör uppmärksammas. Många känslor sprattlar runt inom mig och funderingarna är många. Gör jag tillräckligt? Gör jag det på rätt sätt? Hur får jag tiden att räcka till för det där ”ännu mer” som jag skulle vilja göra?

Medan tankarna virvlar runt skickar jag ett varmt TACK till er som trodde så mycket på mig att ni nominerade mig! ❤ Det värmer – och jag rodnar …

Här finns information om alla fem nominerade, och omröstning sker på lördag av besökare på den i år digitala Mat för livet-mässan.

Margareta Elding-Pontén, 18 november 2021