Lotta och Tarm-Ludde är nominerad till Svenska Publishingpriset! Jag är så oändligt lycklig och tacksam!

Boken tävlar i kategorin Print / Handböcker och läromedel. I den kategorin finns sju andra nominerade. Hur det går får vi reda på den 17 november. Men nomineringen i sig är fantastisk, och jag är mycket glad över den.

Svenska Publishingpriset har tre huvudkategorier, flera underkategorier och fyra till åtta nominerade i varje underkategori. Det är alltså totalt många nominerade. Men listan över alla inskickade bidrag är extremt lång, så Lotta och Tarm-Ludde har kommit väldigt långt genom att ta sig igenom nålsögat och bli utvald som en bra och nominerad bok i sin kategori.

Tack Lennart Lindskog, förlagschef på Omniprint förlag, för ett fint och givande samarbete och för att du erfaret guidade mig fram på rätt spår. Tack Moa Graaf för de underbara illustrationerna i boken, för din lyhördhet för mina tankar och för din omsorg om att få detaljerna rätt. Tack Daniel Agardh för professionell faktagranskning av min text innan boken sattes. Tack Svenska Celiakiförbundet för er entusiasm för boken, för så fint förord och för att ni ger boken till alla nya medlemmar under tio år. Och tack alla läsare av boken som återkopplar med så fantastiska ord.

Håll nu alla tummar för Lotta och Tarm-Ludde inför finalen den 17 november!

Här är alla nominerade i Print-kategorin.

Här är information om alla nominerade 2021.

Margareta Elding-Pontén, 20 oktober 2021

Följ mig gärna på Facebook och Instagram!