2022 lämnar och 2023 tar över. Fyrverkerierna lyser upp himlen. Tankarna virvlar runt i huvudet …

Å ena sidan var år 2022, på det stora planet, ett annorlunda år med mycket oro över händelser i världen. Det gör ont att tänka på.

Å andra sidan innebar året, på det lilla planet, bland annat en del föreläsningar och den fina utmärkelsen SCUF-gaffeln. Tack! Lotta och Tarm-Ludde har hittat hem till många nya läsare. Att träffa er som redan har boken och få så fin återkoppling på Mat för livet-mässan – speciellt från barnen själva – gjorde mig djupt rörd.

Jag hade dock önskat hinna med mer under 2022. Det finns många idéer och halvt påbörjade projekt. Drömmar …

Men kanske kan året som nu tar över ge mig den tid och energi jag behöver för att ta tag i några av mina drömmar. De är dock bara drömmar i den lilla världen. I den stora önskar jag innerligt att år 2023 kommer med lugn, ro, hälsa, kärlek och stabilitet.

Tankarna virvlar runt i huvudet, allt medan fyrverkerierna lyser upp himlen. Hoppet om ett riktigt Gott Nytt År 2023 lever i mitt hjärta!

Margareta Elding-Pontén, 2023-01-01