Stort tack, Celiakiföreningen i Skåne län, för att ni ordnade den trevliga matmässan Det goda livet i lördags!

Att som utställare få prata med så många trevliga och inspirerande människor en hel dag var fantastiskt. All positiv återkoppling fick mig sedan att sväva på små moln hela helgen.

Jag är också tacksam över att jag fick förmånen att föreläsa om glutenfri bakning för många intresserade personer. Förhoppningsvis gav föreläsningen inspiration och matnyttiga tips så att ännu fler vågar sig på glutenfri bakning och vågar testa nya sätt att baka på. Att baka glutenfritt är ju enkelt och resultatet blir ju så gott!

Till sist är jag också glad över att hela salen fylldes av intresserade åhörare, när Daniel Agardh gjorde en bra föreläsning om celiaki. De många frågorna efteråt visar hur viktigt det är att sprida korrekt information om celiaki. De visar också att det idag finns många funderingar och frågetecken, som till viss del beror på trenden att äta glutenfritt i samhället.

En bild från min föreläsning på Det goda livet 30 sept 2017.
Foto: Hans Björck ur boken “Glutenfritt – gott och enkelt”

Två föreläsningar hölls under mässan. Jag är väldigt glad över att Daniel Agardh kom och föreläste om celiaki och svarade på publikens alla frågor.