Jo, det är sant! 😍 I november ska min barnbok om celiaki komma ut.

Det blir en fackbok i sagoform för något äldre förskolebarn samt lågstadiebarn. Som komplement till sagan finns det extra informationstexter för äldre barn/vuxna.

Maila mig om du är intresserad av boken, så sätter jag upp dig på en intresselista och kontaktar dig i höst med mer information. Bland annat går det att förhandsbeställa boken direkt hos mig. 🌹 Maila till info (at) eldingponten.com om du vill stå på intresselistan och bli kontaktad i höst. (Om du vill förhandsboka redan nu får du gärna meddela det också, men pris etc är inte riktigt klart ännu. Jag återkommer i höst om det.)

Följ mina sidor på Facebook och Instagram och min hemsida här för att få uppdateringar och mer information allteftersom. Sprid gärna informationen så långt ni kan. 😉

Margareta Elding-Pontén, 21 juli 2020