Oroligt undrar jag vad min noggranne redaktör egentligen tycker om texten nu, efter att den har gått fram och tillbaka några varv med små omskrivningar och mycket petande i kommatecken och ordval.

”Margareta!” svarar han med eftertryck, och jag kan ana leendet bakom orden. ”Du är väldigt noggrann. Och jag är väldigt noggrann. Faktiskt vet jag inte vem av oss som är mest noggrann. Och med två så noggranna personer kan det här inte bli annat än bra.”

Den 20 november kommer min barnbok Lotta och Tarm-Ludde ut, och jag är både lycklig och väldigt spänd! 😊

Lotta och Tarm-Ludde är en fackbok i sagoform för barn. På ett lekfullt sätt beskrivs sjukdomen celiaki med symtom, diagnos och behandling. För vuxna finns mer information i form av en ordlista, som förhoppningsvis kan vara användbar vid barnens vetgiriga frågor.

Mer information kommer snart. Följ gärna mina sidor på Facebook och Instagram för bland annat uppdateringar om boken. ;-) Boken kommer att gå att förbeställa via min hemsida någon månad före utgivningsdatumet, och säkert också via till exempel Bokus och Adlibris.

Margareta Elding-Pontén, 4 september 2020

#barnbokceliaki #bilderbokceliaki #barnbokomceliaki #bilderbokomceliaki #tarmludde #lottaochtarmludde #eldingponten #celiaki #barnbok #bilderbok