Stort tack, Lundabygdens Celiakiförening, för en mycket trevlig kväll hos er, då jag fick förmånen att föreläsa för så många intresserade, observanta och aktiva medlemmar! Det var fantastiskt roligt!

Att sedan få återkopplingen att föreläsningen var innehållsrik och engagerande och att medlemmar återkom dagen efter med positiva kommentarer om att föreläsningen var mycket givande, värmde förstås mitt föreläsarhjärta mycket.

Om fler vill ta del av föreläsningen, kommer jag gärna. Kontakta mig i så fall via e-post eller telefon. Mina kontaktdetaljer finns här. Läs mer om innehållet i föreläsningen i bildtexten nedan.

Jag kan också komma och prata om annat relaterat till celiaki och glutenfritt. Förslag på teman finns här.

VARDAGEN MED CELIAKI: GLUTENFRI KOST, VALMÖJLIGHETER OCH PRAKTISKA TIPS
Föreläsningen tar upp de valmöjligheter, fällor och dilemman, som en person med celiaki ställs inför idag samt vad man ska tänka på när man går över till glutenfri kost. Bland annat berättar Margareta om att äta glutenfritt på olika sätt och om samspelet mellan vad vi äter och tarmfloran. Hon förklarar märkningsregler för glutenfria varor och hur ingrediensförteckningar är uppbyggda. Ytterligare förklarar hon vad som menas med naturligt glutenfritt, ren havre och spår av gluten.