“Fullspäckad och informativ”– så skriver den splitter nya tidningen Baka Glutenfritt från Hembakat om min bok. Se klippet som bild nedan.

Skoj att de har förstått att det inte bara är en fullmatad receptbok utan även en kunskapsbok om celiaki och glutenfri bakning.

Lite mindre skoj var det att hitta ”Bästa formbrödet” ur min bok publicerat på sidan 14-15 i tidningen – visserligen omgjort till ett halverat recept men med mina ord och tips rakt igenom (i en något förkortad version). De hade gärna fått publicera detta och fler recept ur boken, men det hade varit trevligare om de hade frågat först och om de hade kunnat ge en referens till boken (som de har gjort till andra böcker i tidningen). Men detta är kanske någonting som jag får börja vänja mig vid?

Det ligger mycket jobb bakom bokens recept för att de ska vara tydligt enkla att följa och gå att lyckas bra med, vilket jag också har fått mycket god respons på. Här har de tydligen lyckats baka brödet med Lailas mix (vilken?), vilket jag aldrig har testat att göra själv. Deras titel Saftigt bröd som även är gott att rosta håller jag fullt och fast med om! Det är ett mycket bra basrecept som går att variera med små enkla medel. Om jag bara inte hade fullt så mycket bröd i frysen…
 20150216 Baka Glutenfritt Recensionen klippt20150216 Baka Glutenfritt Mitt bröd kom med