Svenska Celiakiförbundets tidning CeliakiForum nummer 3, 2020, damp ner i brevlådan för några veckor sedan. Där finns ett helt uppslag med tips och information om min kommande barnbok om celiaki, Lotta och Tarm-Ludde. Jag blev rörd över artikelns titel:

“Pedagogisk bok om celiaki”

Att bokens text sedan blir jämförd med barnboksklassikern Karius och Baktus med tillägget att Lotta och Tarm-Ludde “måste beskrivas som betydligt rappare och verklighetstrogen” tar jag som en stor komplimang.

Läs hela artikeln här »

Läs mer om boken här »

Alla som är medlemmar i Svenska Celiakiförbundet får medlemstidningen CeliakiForum fyra gånger per år. Där får man uppdateringar om allt som rör celiaki, glutenfria matvaror och forskning kring celiaki. Genom att vara medlem i förbundet stärker man också Svenska Celiakiförbundets röst i samhället. För mig med celiaki är det en självklarhet att vara medlem.

Margareta Elding-Pontén, 5 november 2020