Hovås Kallbadhus bjuder in till julmarknad på söndag kl. 11-16.
Idag presenterades jag som utställare av min bok:

Varmt välkomna att möta Margareta Elding-Pontén på vår julmarknad nu på söndag. Margaretas nya bok Glutenfritt – gott och enkelt (Jure förlag) är lika mycket en inspirerande receptbok som en källa till kunskap om celiaki (glutenintolerans). Här förklaras vad celiaki är och hur man enkelt bakar gott glutenfritt. Med fokus på matbröd innehåller boken 30 brödrecept av olika slag. Det kompletteras med 40 recept på kex, bullar, kakor, paj, pizza, våfflor och frukostflingor. Bröd och bullar blir saftigt goda, håller sig färska länge, smular inte och får folk att tro att det är ”vanligt” bröd. Boken innehåller också en förklarande ordlista över ingredienser, felsökningstabell, näringsvärdestabeller och värdefulla tips. Margareta vill med boken sprida kunskap om celiaki och glutenfri bakning och inspirera andra till att baka gott. Bokens fotograf är Hans Björck och liksom Margareta bosatt i Askim.
Glutenfritt FramsidaHKH_JULMARKNAD_A5_2014_NOV24