På söndag, den 15 november, kommer ett nytt nummer av den digitala tidningen GF Glutenfri Matglädje. Även till detta nummer har jag skrivit en krönika. Jag bidrar också med recept på ett av vörtbröden ur min bok Glutenfritt – gott och enkelt och med tips för jäsning och fördegar. Vörtbrödet bakas med just en fördeg, vilket gör det extra saftigt och smakrikt.

Läs en förhandsvisning av tidningen här. Min krönika finns på sidan 57 och mina tips på sidan 56. ;-)

Tidningen kostar 28 kronor och kan köpas via denna länk.

Det finns också en möjlighet att köpa alla fem nummer av årets tidning för 100 kronor via denna länk. Då får man de fyra ordinarie numren och temanumret GF Kids.

90 Vörtbröd med fördeg och reducerad julmust

Vörtbröd med fördeg och reducerad julmust ur boken “Glutenfritt – gott och enkelt” av Margareta Elding-Pontén. Foto Hans Björck.

Omslaget till GF Glutenfri Matglädje nr 4, 2015

Omslaget till GF Glutenfri Matglädje nr 4, 2015