Åh, tack för alla trevliga möten under specialkostmässan Det goda livet i Malmö igår! Det är så inspirerande med alla nya bekantskaper och att få prata celiaki och glutenfritt med intresserade personer. Att så många kom fram till min monter för att berätta att ni redan har boken och att ni uppskattar den så mycket är förstås också oerhört roligt. Att höra er lyriskt prata om att degen ju nästan blir som en vanligt deg och att kanelbullarna är så underbara, gör mig lycklig. Flera ville också köpa baguetterna, som jag hade med mig som smakprov – trots att de var bakade lite annorlunda jämfört med receptet i boken (inte bara glutenfria utan även helt mjölkfria för att passa så många som möjligt på mässan). Tack också till Celiakiföreningen i Skåne län för att ni arrangerar denna trevliga mässa och för att allting fungerade så fint!

Stort tack till er alla! Kanske ses vi på mässan Mat för livet i Stockholm den 2-3 december?

det-goda-livet-2016-montern

Del av min monter på Det goda livet i Malmö 1 oktober 2016. Foto: Margareta Elding-Pontén

Följ mig på Facebook.