Boken Glutenfritt – gott och enkelt uppmärksammas med en fin text på facebooksidan och på webbsidan Glutenfrikost.se.
Läs mer om vad de skriver på webbsidan här.

Såhär står det på facebooksidan:
“I helgen ska det bli baka av :-)!!! Vi har fått ta del av recept från boken “Glutenfritt – gott och enkelt” av Margareta Elding-Pontén. Boken innehåller en mängd fantastiska glutenfria recept samt information om celiaki. Vi har lagt upp tre recept på glutenfrikost.se.”

Jag har också delat med mig av tre av bokens recept på deras hemsida. Recepten är Kanelbullar, Bästa formbrödet och Morgonbröd, som jag vet är mångas favoriter. Håll tillgodo och lycka till med bakandet! Länkarna till recepten är:
Kanelbullar
Bästa formbrödet
Morgonbröd

Pressbild Bokomslag Foto: Hans Björck

Pressbild Bokomslag
Foto: Hans Björck