Det kom ett långt mail, som gjorde mig så glad! Det innehöll återkoppling från en av mina inspirations-föreläsningar om glutenfri bakning och dessutom på min bok. Hela mailet var så underbart spontant skrivet, och innehållet värmde mig mycket. Stort tack! Jag kan inte låta bli att dela med mig av några utdrag ur det (vilket är ok för personen som skrev mailet):

”Det var otroligt härligt att lyssna på dig och höra ett annorlunda perspektiv dvs kemistens perspektiv som gav helt annan förståelse för varför det ska vara si eller så och varför det blir si eller så! Dessutom var du så entusiastisk … ”

”Jag skulle gärna höra dig igen en längre tid och få möjlighet att ställa fler frågor.”

”Du beskrev väldigt målande så det blev så härligt att lyssna och du väckte verkligen intresse.”

” Jättehärlig bok! Med bra tips och framförallt förklaringar som gör att man förstår mycket mer.”

Här är en bild från föreläsningen med foto från min bok av fotograf Hans Björck. Läs mer om mina föreläsningar här.

Klipp ur föredraget

En av bilderna från min inspirationsföreläsning om glutenfri bakning.
Foto: Hans Björck