Om bara några dagar börjar Bokmässan i Göteborg. Jag ser verkligen fram emot att vara med igen! Torsdag till söndag håller den på, den 22 – 25 september. I år är jag med i två olika montrar – läs mer här:

På torsdagen håller jag till i Jure förlags monter B07:21 på bottenplan. Där finns min bok Glutenfritt – gott och enkelt att köpa till mässpris under hela mässan. Välkommen också att komma förbi för en pratstund! Det ser jag fram emot!

Glutenfritt - gott och enkelt av Margareta Elding-Pontén

Glutenfritt – gott och enkelt av Margareta Elding-Pontén, Jure förlag

På lördagen och söndagen finns jag och boken i Qoola Qvinnors monter C00:09 precis nedanför rulltrappan till restaurangerna och mycket nära huvudingången. Kom gärna förbi för en pratstund här också, för att kika i boken och/eller köpa den till mässpris och för att hämta mer information om mina tjänster. I Qoola Qvinnors monter är det olika utställare under de olika dagarna. Läs mer om utställarna och Qoola Qvinnors monterprogram här.

Varmt välkommen också till Qoola Qvinnors VIP-mingel med fina erbjudanden, dryck och snacks torsdagen den 22/9 kl. 18:00 – 19:45, men observera att det måste förbokas via denna länk.

bokmassan-alla-utstallare

Qoola Qvinnors monter C00:09. Olika utställare olika dagar. Jag finns där lördag-söndag.

 

Öppettider på Bokmässan
Torsdag 22/9: kl. 9-18 (främst för branschfolk)
Fredag 23/9: kl. 9-14 (främst för branschfolk) och 14-19
Lördag 24/9: kl. 9-18
Söndag 25/9: kl. 9-17