Två föredrag och två mässor

September har varit en händelserik månad. Först ställde jag ut min bok Glutenfritt – gott och enkelt på mässan Det goda livet i Malmö den 19 september och blev intervjuad av Malmökanalen. Veckan därefter hölls Bokmässan i Göteborg, där jag var med alla dagarna och under fredagen höll föredraget Glutenfritt – trend, hälsodiet eller medicinsk behandling på den stora scenen för Hälsa & Livsstil. Igår var jag i Lund och höll jag en Inspirationsföreläsning om glutenfri bakning med kemisten bästa baktips för Lundabygdens Celiakiförening.

Allt har varit fantastiskt roligt, och jag ser fram emot att föreläsa fler gånger!

Lund 20150930Mitt föredragDet goda livet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.