Stort tack, Celiakiföreningen i Dalarnas län, för att jag fick komma till er i söndags och föreläsa för så många nyfikna åhörare i Borlänge! Arrangemanget var lysande i en stor och luftig sal och med en fruktpaus mellan de två delarna av föredraget – celiaki respektive trenden glutenfritt. Att även allmänheten var inbjuden till föreläsningen var roligt och gav en extra dimension i salen.

Stort tack också till er alla 70-75 personer, som lyssnade så intresserat och ställde så många bra frågor! Jag fick senare reda på att några av er hade åkt hela 15 mil (enkel resa!) för att ta del av min föreläsning. Det är fantastiskt! Jag hoppas att ni alla, oberoende av reslängd, fick med er någonting värdefullt hem.

Det är alltid spännande att föreläsa, och det är inspirerande med alla frågor. Ändå är det aldrig lätt att veta hur det man står där framme och berättar om går fram och tas emot av åhörarna. Att då efteråt få återkopplingen från några att föreläsningen var kanonbra och att de var mycket nöjda kändes förstås väldigt fint.

Vill fler ta del av någon av mina föreläsningar? Kontakta mig i så fall via e-post eller telefon. Mina kontaktdetaljer finns här. Det går också bra att skicka ett meddelande via min Facebooksida om celiaki och glutenfritt. Förslag på fler föreläsningsteman finns här.

Margareta Elding-Pontén, 24 januari 2018

Föreläsning i Borlänge söndagen den 21 januari 2018. Arrangör: Celiakiföreningen i Dalarnas län.