Missa inte mässan Mat för livet i Kista om en vecka! Mässan vänder sig till alla som inte tål gluten, laktos, mjölkprotein eller sojaprotein. I år firar mässan 20 år och utställarrekordet är slaget. Över 70 utställare presenterar sina produkter och många av dem bjuder på smakprover. Förutom matvaror presenteras även böcker och annat inom området. Det ger en fantastik möjlighet att botanisera bland de varor som finns och att handla till mässpriser.

Jag deltar med en monter på mässan. Varmt välkommen dit! Där visar jag min bok Glutenfritt – gott och enkelt och de kurser, föreläsningar och skribenttjänster som jag erbjuder inom området celiaki och glutenfritt.

Jag kommer också att hålla ett 20 minuter långt föredrag kl. 13 på fredagen med titeln Glutenfritt – trend, hälsodiet eller medicinsk behandling? En timme senare deltar jag i en paneldiskussion kring den gluten- och mjölkfria trenden med Kristian Luuk som moderator. Fjärilarna i magen är väldigt aktiva – det erkänner jag…

Mat för livet

Öppettider för Mat för livet-mässan
Fredagen den 4 december kl. 11:00 – 17:30
Lördagen den 5 december kl. 10:00 – 16:00

Plats
Kistamässan i Kista, Stockholm

Arrangör
Celiakiföreningen i Stockholms län (Svenska Celiakiförbundets länsförening i Stockholm)

Läs ett pressmeddelande om mässan här.