I dagarna kommer årets första nummer av CeliakiForum, Svenska Celiakiförbundets medlemstidning, som fick Svenska Publishingpriset i sin kategori i höstas. Tidningen kommer ut fyra gånger per år och innehåller forskningsnyheter, reportage, recept, intervjuer och mycket annat. Tidningen ingår i medlemskapet i Svenska Celiakiförbundet. Ett medlemskap kostar 250 kr per år och ger medlemsrabatter, erbjudanden, översättningskort, möjlighet att ställa frågor till en dietist med mera. Lokalt ordnas aktiviteter som matlagningskurser och föreläsningar. Genom att vara medlem bidrar du till att ge Svenska Celiakiförbundet en starkare röst i samhällsdebatten kring medlemmarnas behov och rättigheter. Svenska Celiakiförbundet stöttar också forskningen om celiaki i Sverige.

Läs mer om medlemskapet och om att bli medlem här.

Som en extra krydda delar jag med mig av recept ur min bok Glutenfritt – gott och enkelt i varje nummer under det här året.

Här kan du läsa mer om CeliakiForum 2016 nr 1, som kommer ut nu i dagarna.